Buitengewone gelegenheid…?

Van een bruiloft, (bedrijfs-)feest, lunch, vergadering/presentatie tot condoleance, het is allemaal mogelijk bij Boerderij Denissen. Geheel naar uw wensen kunnen wij invulling aan uw gelegenheid geven en altijd op de manier die u het prettigst vindt. Of u nu voor een (walking-)diner, warm/koud buffet, high tea, overheerlijke hapjes of barbecue kiest, met creativiteit en liefde voor het vak wordt het door ons keukenteam bereid en gepresenteerd.

Dat een grote gelegenheid naast gezellig ook intiem kan zijn, zult u ervaren in onze grote zaal. Gelegenheden voor kleinere gezelschappen komen helemaal tot hun recht in de brasserie en op de zolder van de boerderij, waar de hanenbalken en de inrichting de sfeer ademen van vroeger. Door combinatie van onze ruimtes ontstaat een capaciteit van maximaal 250 personen.

Tevens bestaat de mogelijkheid om met uw gezelschap gebruik te maken van onze binnentuin of van het terras aan de voorkant, gelegen aan de rand van de grote groene weide en de sprookjesachtige bomenlaan. In de warme zomermaanden is het op het voorterras aangenaam vertoeven in de schaduw van de wilde kastanjebomen. De binnentuin is ook bijzonder geschikt voor gelegenheden.

Boerderij Denissen is voor gezelschappen 7 dagen per week beschikbaar. Graag nodigen wij u uit voor het bezichtigen van de sfeervolle locatie. Uiteraard kunnen we dit moment gebruiken om te brainstormen over uw gelegenheid. Om uw wensen uitgebreid te bespreken, plannen we graag een vrijblijvende afspraak in.